Your search results

Политика на колачиња

Што се колачиња?

Со цел постојано подобрување на искуството за користење на веб-страницата www.fibula.com.mk, ние користиме колачиња. Колачињата се мали датотеки што прелистувачот ги поставува локално на корисничкиот диск на корисникот. Ние користиме колачиња за подобро разбирање како ја користите веб-страницата, за да го персонализираме ова искуство и да ја направиме следната посета попријатна.

Кои колачиња ги користиме?

_ga и _gid собираат податоци во Google Analytics. Со нивна помош, учиме како да ја користиме нашата веб-страница и да ни помогнеме да се подобруваме. Собраните информации се во анонимна форма на колаче __tawkuuid што припаѓа на апликацијата tavk.to за разговор. Со оваа апликација можеме да разговараме со вас преку Интернет.
Сите податоци собрани од колачето се анонимни и не поврзуваат информации со физичко / правно лице.

Како ги користиме овие колачиња?

Анализа на ефикасноста и ефикасноста на страницата;
Колачиња за регистрација за добра функционалност на веб-страницата;
Поефикасна маркетинг комуникација. Ние не собираме лични информации за употреба од колачиња. Колачињата локално складираат информации на уредот на корисникот, а информациите што се користат при анализа, рекламен маркетинг и таргетирање се анонимни.

Можете да одбиете колачиња!

Можете да одбиете употреба на колачиња со избирање соодветни поставки на вашиот прелистувач
Забележете дека ако го направите ова, можеби нема да можете да ја користите целосната функционалност на оваа страница.

Поставки за колачиња за Internet Explorer: детали овде
Поставки за колачиња во Firefox: детали тука
Поставки за колачиња за Chrome: детали тука
Поставки за колачиња за Safari: детали тука

Compare Listings