Вид на оглас
Категории
Градови
Сопиште
Држави
click to enable zoom
Вчитување...
Нисмо нашли резултате
отвори мапа
Поглед Roadmap Сателит Хибриден Терен Моја локација Цел екран Претходно Следно
Радиус: 12 km

0 € до 5.600.000 €

Повеќе опции за пребарување
Нашли смо1cc 0 резултати.

Огласи во Сопиште

Се продава

Плац во Сопиште, во непосредна близина на оп...

55 € /м2
Агенција Чанак продава плац во Сопиште, веднаш до амбулантата и на сто метри од општинскат ...
Агенција Чанак продава плац во Сопиште, веднаш до амбулантата и на сто метри од општинската зграда. Плацот е 1339м2 ...
Огласи
Приказ на мапа

Споредете огласи