Вид на оглас
Категории
Градови
Населби
Чаир
click to enable zoom
Вчитување...
Нисмо нашли резултате
отвори мапа
Поглед Roadmap Сателит Хибриден Терен Моја локација Цел екран Претходно Следно
Радиус: 12 km

0 € до 5.600.000 €

Повеќе опции за пребарување
Нашли смо1cc 0 резултати.

Огласи во Чаир

Се продава

Нов стан со 3 спални во Чаир.

57.000 €
Агенција Чанак нуди на продажба нов стан во Чаир. Станот е со површина од 64м2 и е дел од ...
Агенција Чанак нуди на продажба нов стан во Чаир. Станот е со површина од 64м2 и е дел од новоизграден кат (надград ...
3 1 64 детали
Се продава

Двособен стан со прекрасна панорама на Скопј...

52.000 €
Агенција Чанак ви нуди одличен двособен стан во Чаир (Чаирчанка). Станот е на осми спрат с ...
Агенција Чанак ви нуди одличен двособен стан во Чаир (Чаирчанка). Станот е на осми спрат со прекрасен поглед на Ско ...
1 1 67 детали
Огласи
Приказ на мапа

Споредете огласи